Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Недка Кавръкова - почетен гражданин посмъртно
Posted by SB on 2017/11/30 13:05:00 (4043 reads )

- Недка Кавръкова - почетен гражданин посмъртно

Днес, 30 ноември 2017г. по предложение на Станимир Радевски – кмет на община Павел баня, Общинският съвет удостои посмъртно НЕДКА ДЕЧЕВА КАВРЪКОВА със званието „Почетен гражданин” за изключителни заслуги и принос в обществения и културен живот, традициите и духовното развитие в община Павел баня. Председателят на Общинския съвет Шендоан Халит връчи почетния знак и диплом на Кольо Кавръков - съпруг на Недка Кавръкова. Кавръков благодари за удостояването с това високо призвание и признание. Той заяви, че неговото семейство и семейството на „Детелини” ще продължи да изповядва нейната философия да работят за просперитета на Павел баня.
Като общински съветник на мястото на Недка Кавръкова клетва положи Пенка Валерова, избрана с решение на Общинската избирателна комисия, което и беше връчено от председателя на ОИК Цанка Христова.
 „Влизам в ОбС на мястото на Недка Кавръкова. Тя беше един много добър човек и професионалист. Малко са хората, които приживе получават толкова любов и признание от останалите хора. Надявам се, че ще бъда нейн достоен заместник с личен пример, търпение, отговорност, уважение към другите и зачитане на чуждото мнение. Ще се постарая да работя добре за гражданите на община Павел баня.” Това бяха думите на Пенка Валерова след положената от нея клетва като общински съветник.