5 лева за билет за комедиен спектакъл в Павел баня

 

На цена от 5 лева се продават билетите за всеки спектакъл в рамките на Първия Национален фестивал на комедийните спектакли „Чудото”, който ще се проведе в гр. Павел баня от 23 март до 30 март т.г. „Решението ни съвсем не е да подбиваме цените, а да дадем възможност на повече хора да дойдат на театър и най вече на тези, които са ограничени финансово”, коментира Свилен Белчев – представител на Инициативния комитет за провеждане на Фестивала и секретар на НЧ „Напред – 1903” – гр. Павел баня.

Пуснати са и пакетни цени – желаещите да гледат и петте представления вече могат да закупят пакет от 5 билета – по един за всяко представление, за 20 лв. Той ще им даде правото да се насладят на таланта на всичките 34 актьора, които в продължение на седмица ще забавляват публиката на Павел баня.

„Със закупения билет ще имате възможност да гласувате за определяне на спектакъла, който ще получи наградата на публиката във фестивала. От едната страна на билета има числа от 1 до 6. Всеки зрител може да отбележи оценката, която дава на представлението, след което трябва да пусне билета в урната, която се намира на изхода. Отбелязването може да стане с химикал, или чрез леко скъсване на билета върху съответната оценка. Билетите за различните представления ще имат маркировка с различен цвят”, обясни Белчев.

Вече можете да закупите билети в библиотеката при Народно читалище „Напред – 1903г” – гр. Павел баня, всеки делничен ден от 09:00 ч. до 17:00 ч.

Билети ще се продават и непосредствено преди всяко представление на входа на зрителната зала, при наличие на свободни места.

Билет по телефона не можете да закупите, но можете да проверите за наличност на тел.: 04361/2192.