Започна записването за „Царица Роза”  и „Цар на минералната вода” в Павел баня

 

От днес (12 май 2023 г.) започва записване на кандидатите за конкурсите „Царица Роза” и „Цар на минералната вода” – Павел баня’2023. То ще продължи до 19 май (вкл.)

Организатор е Община Павел баня в партньорство с ФА „Детелини”.

 

Всяко момиче или момче, желаещо да се запише за участие, може да се свърже с:

Таня Иванов – Общинска администрация – тел.: 0888661120,  Кольо Кавръков – ФА „Детелини” – тел.: 0888446703, или  Христо Христов – ФА „Детелини”- тел.: 0882519958.

 

Сред условията за участие в конкурсите са кандидатът или кандидатката да бъде с постоянен или настоящ адрес на територията на община Павел баня, независимо къде учи или работи; както и да учи или работи на територията на община Павел баня, независимо от постоянния адрес. Кандидатите могат да са на възраст от 18 г. до 24 г.

 

И тази година участниците и в двата конкурса ще получат много награди, както от Община Павел баня, така и от спонсорите на Празника.

Носителите на царските корони стават  представителни лица на Община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2024 г. и може да придружават кмета при гостувания и официални срещи в страната и в чужбина.

 

Очаквайте в следващите дни и Програмата за празника на розата и минералната вода – Павел баня’2023.