Първи кметски полуден в новия мандат на Иса Бесоолу в Павел баня

 

Днес се проведе първият кметски полуден в новия мандат на кмета на община Павел баня Иса Бесоолу. Срещата бе между градоначалника и новоизбраните кметове на населени места, някои от които поемат управлението на селата за първи път.

Те обсъдиха бюджета на населените места за 2024 г., както и Инвестиционната програма. Всеки от кметовете сподели визията си за развитие на населеното място, от което е избран, в контекста на бюджетната рамка. Организационните дейности в сферата на образованието също бяха част от дневния ред на срещата, както и предстоящото зимно почиствате. „Имаме готовност за зимата. Обезпечени сме с нужната техника, след като в първия ми мандат, със средствата от събраните данъци, закупихме нова такава. По този начин намалихме и разходите за горива, тъй като новата техника е по-икономична”, каза кметът Иса Бесоолу и подчерта пред колегите си фактът, че Община Павел баня има над 95% събираемост на данъците си, които средства се инвестират именно в развитието на града и населените места.

Срещата завърши с пожелание за съвместна ползотворна работа през следващите четири години в името на жителите на община Павел баня.