Монтираха осветление на пешеходната пътека на главния път Павел баня – Казанлък

 

Пешеходната пътека на спирката на разклона за село Долно Сахране вече е осветена. Път I-6 от гр. Павел баня до гр. Казанлък е първокласен, но кметът на Павел баня Иса Бесоолу е категоричен, че институциите трябва да си помагат и той с амият не може да остане безучастен към опазване живота и здравето на хората, които се налага да пресичат пътя по пешеходната пътека. За целта вчера бе монтирано соларно осветление.

“Животът и здравето на жителите на нашата община, а и не само на тях, са от първостепенно значение и, макар лампата по път I-6 да е нещо малко, считам, че е по-добре да я има, за да гарантираме, доколкото е възможно, безопасността на преминаващите”, коментира решението си кметът Иса Бесоолу.

В новия бюджет на общината за 2021 г. градоначалникът е предвидил 30 000 лева за закупуване на нови стълбове, които да бъдат монтирани по общинските пътища. Предстои приемане на бюджета на заседание на Общинския съвет.

Кметът Бесоолу вече направи среща по точките на бюджета с председателите на групите съветници в Местния парламент, както и с представители на политически структури в общината.