Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Завърши традиционния вече Мотокъмпинг
Posted by SB on 2011/8/29 17:16:01 (2388 reads )

- Завърши традиционния вече Мотокъмпинг

Качиха Павел баня на две гуми
                Атрактивно каране, в рамките на традиционния Мотосъбор, организиран от мотоклуб „Змейовете” в партньорство с община Павел баня, се проведе днес на централния площад от 12.30 часа.
                Жители и гости на курортния град, както и любители на високите скорости и адреналина, бяха дошли, за да наблюдават забележителни изпълнения, спиращ дъха фронт баланс и изключително сложни похвати за овладяване на машината на две гуми.
                Всеки един от участниците бе попълнил специална декларация, която го допуска до изява, и разполагаше с по пет минути за своя номер пред публика. Самата тя бе екзалтирана от случващото се и набеляза своите фаворити още с пристигането на цялата делегация от мотористи.
                Преди самото начало на състезанието от „Змейовете” поднесоха венец на паметника на Цанко Минков- Комитата пред общината. След което шоуто започна.
                Близо два часа павелбанци и гости бяха „качени” на две гуми като не спираха да подкрепят с викове и аплодисменти своите любимци. Веднага след атрактивното каране на площада, от 15.00 часа се проведе награждаването на най- добрите рокери, като за целта бе сформирано компетентно жури.
                Мотосъборът в местността „Разсадника” в Павел баня продължи по-късно вечерта с редица интересни игри, в които бяха раздадени полезни награди като аксесоари за мотори например. Концерт на група „Епизод” и „Кросфайър” събра около импровизираната сцена камион техните най-верни почитатели, докато други предпочитаха да наблюдават рок-зрелището, настанили се удобно под закритите шатри. Очакванията на организаторите за масов интерес се оправдаха. В рамките на 19.30- 23.30 часа тълпи от желаещи да посетят събитието непрекъснато прииждаха.
                В Павел баня се превърна в традиция гостуването на мотоклубове от цялата страна седмица преди серията от празници посветени на градчето.