Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - 5 години Туристически информационен център
Posted by SB on 2011/8/2 16:18:44 (3117 reads )

- 5 години Туристически информационен център

На 2 август от 11 часа преди 5 години в Павел баня беше официално открит Общинският туристически информационен център, в който всеки може да получи информация за всичко, свързано с града, общината и курорта Павел баня. Центъра бе реализиран по съвместен проект на Община Павел баня и Агенцията по заетостта, като средствата за изграждане и оборудване на помещението са осигурени от общинския бюджет, а разходите за работна заплата и осигурителните плащания до края на 2008 година се поемаха от Агенцията. В момента едно работно място се осигурява от местните приходи на общинския бюджет, а още едно е осигурено по програмата за осигуряване на заетост на хора с увреждания.
                В центъра се използват рекламни материали, които Общината е разработила, като тенденцията е частните туристически обекти сами да разработят свои и да ги предоставят в центъра. Тук туристите могат да намерят и всички рекламни материали, които са ни предоставени от Агенцията по туризъм, както и от почивните станции и санаториуми на територията на града.
Туристическия център разполага с  подробна информация, чрез която всеки турист има възможност да се запознае с хотелската база, с ресторантите, с културните забележителности, както и информация за лечебните свойства на минералната вода и болестите, които се лекуват тук.