Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Даниела Карастоянова e Царица Роза- Павел баня 2011
Posted by SB on 2011/6/10 11:51:54 (3716 reads )

- Даниела Карастоянова e Царица Роза- Павел баня 2011

    „Избор на Царица Роза- Павел баня 2011” се проведе на лятната сцена на площад „Освобождение” в град Павел баня. В грандиозния спектакъл, организиран от община Павел баня, взеха участие общо 7 претендентки за титлата. След повече от 2 часа емоции, дойде кулминацията на вечерта, когато миналогодишната „Царица Роза 2010”- Ния Бошнакова предаде короната на Даниела Карастоянова- новата царица на Павел баня.
                Кандидатките се представиха в три кръга, съобразно статута на конкурса. Национални носии, спортно- елегантни костюми и вечерно-официални бални  рокли бяха акцентите на визията на претендентките и тази година. Райко Кирилов изпя обичани популярни български песни, както и съвсем нови в неговото творчество, а Драго Драганов, по традиция водещ на конкурса, също забавлява хилядите жители и гости на гр. Павел баня, събрали се на централния площад, за да разберат коя е новата им Царица. Специална комисия, определена със заповед на кмета на общината, се погрижи за напълно коректното преброяване на гласовете. Това стана пред очите на публиката, за да бъдат изключени всякакви съмнения за спекулации.
                Новата Царица Роза, съгласно статута залегнал в избора, става представително лице на община Павел баня и може да придружава кмета на официални визити в страната и чужбина. Тя ще е част от предстоящия Празник на Розата и Минералната вода- Павел баня 2011, който стартира на 10 юни от 19.00 часа на Лятната сцена на площад „Освобождение” с Международния фолклорен фестивал 2011.