Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Дамасцена с награда за туристическа атракция
Posted by SB on 2010/11/30 14:32:48 (3987 reads )

- Дамасцена с награда за туристическа атракция

На официална церемония в петък в гр. Казанлък РТА Стара планина връчи традиционтите9-ти годишни награди за постижения в областта на туризма. Церемонията по награждаването на най-добрите обекти се състоя в ресторанта на хотел "Зорница" в Казанлък, един от носителите на годишните отличия.Изпълнителният директор на Асоциацията Силвия Хинкова отчете още една успешна година за организацията въпреки икономическите трудности и проблеми.
Наградата за най-добър градски хотел получи хотрл "Севлиево Плаза", гр.Севлиево, за
най-добър ваканционен хотел – Гардън-хотел "Св. Екатерина" - с. Рибарица, общ. Тетевен, за най-добър ресторант - "Зорница", Казанлък, а най-добър музей – Музей Дом на хумора и сатирата, гр.Габрово.

Наградата за  Туристическа атракция №1 за 2010г. бе връчена на Етнографски комплекс "Дамасцена" - с.Скобелево, общ.Павел баня.
На церемонията присъстваха кметове, заместник кметове и председатели на общинските съвети на общините-членки на асоциацията Габрово, Севлиево,  Казанлък, Горна Оряховица и Павел баня, колеги от браншови организации и журналисти.Церемонията, която съвпадна и с 14-тия рожден ден на Регионалната асоциация бе уважена от председателя и пожизнен президент на Балканската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин и от члена на борда на Световния алианс по хотелиерство Дончо Ганевски от република Македония. Ганевски е собственик на първия частен хотел в Охрид.