Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Първо място за професионалната гимназия
Posted by SB on 2010/4/27 13:49:50 (2575 reads )

- Първо място за професионалната гимназия

Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство, гр.Павел баня спечели І-во място в кулинарна фиеста в гр.Хисар.
На 25.04.2010г. СОУ “Хр.Смирненски” гр.Хисар - с паралелки с кулинарна насоченост, по повод 65- годишнината от основаване на училището, организира за Пета поредна година ПРОЛЕТНА КУЛИНАРНА ФИЕСТА. Бяха поканени Професионални училища по ресторантьорство и хотелиерство от 5 града в страната с минерални извори – Банкя, Павел баня, Велинград, Хасково и Хисар.
                Присъстваха представители на Община Хисар и РИО гр.Пловдив.
На участниците бяха осигурени прекрасни условия за подготовка за състезанието и релакс в 4 –звездния хотел “Хисар”.
                Състезанието премина при много добра организация. Бяха раздадени различни награди, но само ПГ по РХ, гр. П.баня получи голямата награди за отборно представяне. Участваха Вяра Баракова и Павлин Виденстайков – ученици от 10 а клас, с р-л Райка Кутинова – които впечатлиха журито със своите ястия.
                Всички участници си тръгнаха от гр.Хисар доволни от представянето си и от получените награди, убедени , че кулинарията е не само удоволствие и красота, но и престиж, изкуство и начин да намериш мястото си в професията и в живота.