Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Зам.-кметът Й. Енева с награда от СБУ
Posted by SB on 2010/3/18 10:34:34 (2418 reads )

- Зам.-кметът Й. Енева с награда от СБУ

20 години от своето създаване отпразнува синдикатът на българските учители на 15 март. На тържествена церемония в залата на Народния театър Президентът Георги Първанов връчи на председателя на професионалната организация Почетния знак на Държавният глава.
            „Радваме се, че ви има, защото синдикатът на българските учители има голяма заслуга в грижата за българския учител и подкрепата в много благородни инициативи в името на децата, за да пребъде българското четмо и писмо.”- се казва в поздравителния адрес, изпратен от кмета на община Павел баня г-н Станимир Радевски до г-жа Янка Такева.
На тържеството присъства заместник-кметът на общината г-жа Йордана Енева, която бе поканена официално за церемонията, като учител и ресор на образованието в община Павел баня. Радостен е фактът, че един от тримата наградени от Старозагорска област е именно г-жа Енева. Тя получи грамота за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители и личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство.