Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Павел баня избра своята Царица Роза 2014
Posted by SB on 2014/6/13 11:10:07 (1724 reads )

- Павел баня избра своята Царица Роза 2014

На 11 юни 2014 година на лятната сцена в центъра на град Павел баня се проведе юбилейният десети конкурс за избор на Царица Роза 2014.
Изборът на Царица Роза Павел баня е началото на тържествата, включени в програмата, посветена на Празника на Розата и Минералната вода 2014.
Десетата царица роза на Павел баня се казва Слава Георгиева и е на 19 години. Възпитаничката на Художествената гимназия „Дечко Узунов” бе единодушно избрана измежду десетте претендентки за короната от публиката. Водещ на шоу – спектакъла бе Драгомир Драганов, хореограф г-жа Недка Кавръкова.
Участничките в конкурса дефилираха в три тура – с народни носии, ежедневно облекло и официални тоалети. За доброто настроение на публиката по време на спектакъла, се погрижиха представителите на танцов състав „Детелини”, както и гостите от танцов ансамбъл „Фантазия” от побратимения на Павел баня град Лиски, Русия.
Вечерта ще остане като незабравим спомен за всички участнички, както и многобройните награди, предоставени от организатора Община Павел баня