Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - В Павел баня тържествено чествахме 3-ти март
Posted by SB on 2014/3/4 19:01:39 (1669 reads )

- В Павел баня тържествено чествахме 3-ти март

Тържествено бе отбелязана паметната за българската история дата 3-ти март в град Павел баня. Програмата, организирана от община Павел баня, съвместно с читалище „Напред” започна с празничен концерт, който се състоя на 28 февруари в зрителната зала на местното читалище. В тази проява участие взеха ученици от павелбанските училища, самодейци, хор „Тодор Мазаров” и представителен танцов ансамбъл „Детелини”.
На 3 март след тържественото вдигане на националния трибагреник пред паметниците на Цанко Комитата и Паметника на майката, които се намират в центъра на града, ученици, учители и жители на града положиха венци и цветя и почетоха паметта на всички войни, дали живота си за свободата на България.
По повод 136-тата годишнина от Освобождението на страната ни от османско иго кметът на Община Павел баня г-н Станимир Радевски получи поздравителен адрес от Командира на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Димитър Шивиков. В своето приветствие той поднесе своите благопожелания по случай паметната дата и приканва всички да сведем глави пред великата идея и саможертва на всички онези, които „отдадоха воля, сърце и душа, за да се превърне в действителност нашето настояще”.