Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Устройство на територията

- Обяви по ЗУТ

- Регистри

- ОУП Община Павел баня

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

Брояч

Архив новини : - Павел баня - на международна туристическа борса в Европа
Posted by SB on 2014/1/16 11:27:20 (1650 reads )

- Павел баня - на международна туристическа борса в Европа

Проектът „Долината на розите и тракийските царе“ представя туризма на общините Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Карлово и Сопот на международните борси в Холандия и Финландия, следват престижни туристически изложения в цяла Европа.
 
От 14 януари Община Павел баня, съвместно с нейните туристически партньори - общините Казанлък, Мъглиж, Карлово и Сопот, представя съвместния туристически продукт „Долината на розите и тракийските царе“ на Международната туристическа борса „VAKANTIE“ – Утрехт, Холандия за периода 14-19 януари 2014 г. и Международната туристическа борса „MATKA“ – Хелзинки, Финландия за периода 15-18 януари 2014 г. Община Казанлък за първи път ще вземе участие в най-значимото туристическо събитие в Северна Европа и Прибалтика.
Изложението е насочено към професионалната и масовата публика, където посетителите ще бъдат запознати с възможностите на общините Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Карлово и Сопот като туристическа дестинация.
През месец октомври 2013 г. бе посетено първото заложено по проекта туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство на четири сезона“ в Пампорово.
Проектът „Долината на розите и тракийските царе“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. цели създаване на интегриран туристически продукт, обхващащ и петте общини и отразяващ техните специфични регионални особености, което ще позволи целенасоченото и контролирано развитие на всички културни, природни, географски, социално-икономически и други ресурси в региона. Общата политика на общините партньори е да бъдат привличани туристи, и да се превърнат в привлекателна дестинация за заинтересованите и платежоспособни туристи. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Регионално развитие 2007 - 2013г.", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Текст : Община Казанлък