Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Обсъжда се бюджетът на Община Павел баня за 2014 година
Posted by SB on 2013/11/28 17:09:41 (1747 reads )

- Обсъжда се бюджетът на Община Павел баня за 2014 година

 
Община Павел баня няма да вдига местните данъци и такси за 2014 година, както и тези за детски градини. Това бе съобщено по време на провелото се на 27 ноември публично обсъждане на общинския бюджет за 2014 година на Община Павел баня.
На проведената среща, на която присъстваха представители на различни сектори на обществения живот, всеки имаше възможността да сподели своите предложения или добри практики, свързани с реализирането на бюджета на общината за следващата година.
Първи в обсъждането взеха участие представителите на сектор образование, които споделиха своите приоритети, цели и задачи за предстоящата година. На дневен ред и догодина отново ще бъде дооборудването на детските градини и училищата в региона, озеленяване на детските площадки, повишаване квалификацията на персонала. Предвижда се също така да бъдат отделени средства и за най-наложащите ремонти на сградите.
Освен публично обсъждане на бюджета, участниците в проявата имаха възможността да споделят и дискутират и по други теми и проблеми. Участниците в дебата споделиха своето задоволство от факта, че в общината няма дете, което да не посещава съответно детска градина или училище. Директорите от своя страна коментираха, че това им коства доста усилия от тяхна страна, но резултатът си заслужава.