Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Японски представители гостуваха в Павел баня
Posted by SB on 2013/10/7 15:41:58 (1718 reads )

- Японски представители гостуваха в Павел баня

 
На 5 октомври 2013 година кметът на Община Павел баня г-н Станимир Радевски се срещна с председателя на Асоциацията за приятелство между Фукуяма и България, както и с други важни гости от страната на изгряващото слънце. Срещата бе част от програмата на японските представители, които са на посещение в страната ни по повод провеждането на Дните на японската култура в България.
По време на визитата си в Павел баня представителите на двете страни обмениха информация за регионите – Павел баня и Фукуяма, за които откриха сходство основно в отглеждането на рози. Японските гости бяха впечатлени от забележителностите на региона с които успяха да се запознаят и изразиха своето възхищение от природното богатство, с което разполага региона – термоминерални води с национално значение.
Кметът на общината г-н Радевски от своя страна изпрати благодарствено писмо до кмета на град Фукуяма, в което изрази своята благодарност от факта, че Павел баня е включена за първи път в програмата по представянето на Дните на японската култура в България и изрази своето желание сътрудничеството между двата града да продължи и за в бъдеще.