Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Грамота за принос в развитието на туризма за общината
Posted by SB on 2012/10/18 16:00:31 (3702 reads )

- Грамота за принос в развитието на туризма за общината

На 27 септември - Световния ден на туризма, Пловдив стана домакин на финала на най-мащабното събитие за българските общини в сферата на туризма - Националния преглед–конкурс „ОБЩИНИТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА”, организиран от Национална медийна група „Парадигма” със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

В него се включиха 77 общини и бяха номинирани над 680 участници от местния бизнес - инвеститори, партньори, дарители, фирми-производители, места за настаняване, заведения за хранене, атракциони, туристически обекти, работещите за съхраняване на българските културно-исторически традиции и занаяти институции и НПО, фирми за инфраструктура и транспорт.
Конкурсът цели да акцентира внимание върху приноса на общините за развитието на туризма в отделните региони на страната. Да популяризира постигнатото от българските инвеститори, да сподели добри практики, да мотивира местната инициатива за постигане на качествен туристически продукт, с добри икономическите резултати, привличане на съмишленици - водещи експерти от ресорните министерства, кметове, представители на бизнеса, ВУЗ-ове, медии за разработване на нови атрактивни туристически пакети.

Община Павел баня бе отличена с  Грамота за принос в развитието на туризма в Република България.