Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги

Проекти на норм. актове

Вътрешни норм. документи

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Кметът на общината с награда от РАО "Тракия"
Posted by SB on 2012/10/8 8:47:41 (2974 reads )

- Кметът на общината с награда от РАО "Тракия"

Конференция на тема “Регионалното развитие – настояще и бъдеще”, посветена на честването на 15 години от учредяването на РАО “Тракия” се проведе на 28 и 29 септември 2012 г., в Слънчев бряг. В нея взе участие кметът на община Павел баня г-н Станимир Радевски, както и над 60 представители на местните власти, членуващи в сдружението, изпълнителният директор на Асоциацията на общини от Източна и Западна Тракия “ТРАКИЯКЕНТ”, Турция, заместник-председателят на Управителния съвет на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините.
В своето приветствие инж. Кольо Милев, Председател на УС на РАО “Тракия” и кмет на община Сливен се обърна към участниците с думите: “Всеобщо е мнението, че Асоциацията има своето място и роля в живота на общините и наш дълг е да съхраним и доразвием постигнатото през тези 15 години. Нека си пожелаем здраве и мъдрост, силно и отговорно местно самоуправление, за да може след години, от дистанцията на времето да бъдем удовлетворени от постигнатото, да имаме авторитетна и работеща Асоциация, да живеем достойно и с европейско самочувствие, тук, в нашите общини, в България!”
На тържествена церемония г-н Станимир Радевски и  кметовете на най-инициативните общини, членуващи в РАО “Тракия” бяха наградени с плакети за принос в развитието на Асоциацията